Tietosuojaseloste

Uskomme, että verkkosivustollamme kävijöiden henkilötietoja on käsiteltävä äärimmäisen huolellisesti. Henkilötietoja käsitellessään SleepBD toimii näin ollen Alankomaiden tietosuojalain ja muun yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Henkilötietojen käsittely

Osana palveluamme SleepBD tallentaa tietoja. Näin tapahtuu, kun teet tilauksen, luot tilin, kysyt kysymyksiä tai kirjoitat kommentteja verkkosivustollamme. Tämä tarkoittaa, että pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja tai että jaat niitä omasta aloitteestasi. Näissä tapauksissa tietojasi käsitellään ainoastaan henkilöllisyytesi määrittämiseksi. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei SleepBD:tä velvoiteta siihen lain tai tuomioistuimen määräyksestä tai jos olet antanut siihen suostumuksesi.

Maksut suoritetaan aina luotettavien kolmansien osapuolten salattujen ja suojattujen verkkopalvelujen kautta.

Napsautuskäyttäytyminen

SleepBD tallentaa verkkosivuston yleiset vierailutiedot. Näitä tietoja käytetään tämän verkkosivuston laadun parantamiseen.

Evästeet

Jotkin tämän verkkosivuston osat saattavat sisältää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tietoja (tiedostoja), jotka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi. Verkkosivusto ohjaa selainta tekemään niin. Evästeitä ei käytetä henkilötietojen hankkimiseen tai tallentamiseen. Voit muuttaa tätä menettelyä säätämällä selaimesi asetuksia. Näissä tapauksissa on mahdollista, että et pääse käyttämään tiettyjä verkkosivustomme alueita.

Turvallisuus

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi katoamiselta tai kaikenlaiselta laittomalta käsittelyltä. SleepBD:n puolesta toimivia henkilöitä, joilla on pääsy tietoihin, sitoo salassapitovelvollisuus.

Muutokset

SleepBD pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Siksi suosittelemme, että tutustut säännöllisesti tähän tietosuojaselosteeseen.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, kerro meille. Haluamme myös kuulla sinusta, jos löydät verkkosivuilta epätarkkuuksia tai puuttuvia tietoja. Voit lähettää viestisi osoitteeseen hello@sleepbdofficial.com.

Vastuuvapauslauseke

Osapuolet, kuten Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (Food and Drug Administration), eivät ole arvioineet tuotteita ja väitteitä, jotka koskevat tiettyjä tuotteita tällä sivustolla tai sen kautta, eikä niitä ole hyväksytty diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia.

Tämän sivuston tarkoituksena ei ole tarjota diagnoosia, hoitoa tai lääketieteellistä neuvontaa. Tällä Sivustolla tarjotut tuotteet, palvelut, tiedot ja muu sisältö, mukaan lukien tiedot, joita voidaan tarjota tällä Sivustolla suoraan tai linkittämällä kolmannen osapuolen verkkosivustoille, on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Keskustele lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa kaikista lääketieteellisistä tai terveyteen liittyvistä diagnooseista tai hoitovaihtoehdoista.

Tällä sivustolla ja linkitetyillä sivustoilla annetut tiedot, mukaan lukien lääketieteellisiin ja terveydellisiin olosuhteisiin, hoitoihin ja tuotteisiin liittyvät tiedot, voidaan antaa tiivistelmän muodossa. Tällä sivustolla olevia tietoja, mukaan lukien tuotteen etikettejä tai pakkauksia, ei pidä pitää terveydenhuollon ammattilaisen antamien neuvojen korvikkeena. Tällä sivustolla ei suositella terveysongelmien itsehoitoa. Tällä sivustolla olevat tiedot eivät ole kattavia, eivätkä ne kata kaikkia sairauksia, vaivoja, fyysisiä tiloja tai niiden hoitoa. Ota viipymättä yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos sinulla on terveyteen liittyviä kysymyksiä. Älä koskaan jätä huomiotta tai viivyttele lääketieteellistä neuvontaa, joka perustuu tältä Sivustolta saamiisi tietoihin.

Sivuston tietoja tai palveluita ei tule käyttää terveysongelmien diagnosointiin tai hoitoon eikä lääkkeiden tai muiden hoitojen määräämiseen. Sinun on aina neuvoteltava terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ja luettava tuotteen valmistajan antamat tiedot ja tuotteen etiketti tai pakkaus ennen minkään lääkkeen, ravitsemuksellisen, kasviperäisen tai homeopaattisen tuotteen käyttöä tai ennen kuin aloitat liikunta- tai ruokavalio-ohjelman tai aloitat minkä tahansa hoidon terveysongelman vuoksi. Ihmiset ovat erilaisia ja saattavat reagoida eri tavoin eri tuotteisiin. Kysy lääkäriltäsi käyttämiesi lääkkeiden ja ravintolisien yhteisvaikutuksista. Työntekijöiden tai Sivuston käyttäjien tämän Sivuston foorumeilla esittämät kommentit ovat yksinomaan heidän henkilökohtaisia näkemyksiään, jotka he ovat esittäneet omassa henkilökohtaisessa ominaisuudessaan, eivätkä ne ole meidän esittämiämme väitteitä eivätkä ne edusta SleepBD:n kantaa tai näkemystä. Nykyisten tai aiempien työntekijöiden tai Sivuston käyttäjien antamat tuotearvioinnit ovat yksinomaan heidän henkilökohtaisia näkemyksiään, jotka he ovat antaneet omassa henkilökohtaisessa ominaisuudessaan, eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan asianmukaista lääketieteellistä hoitoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja.

Tarkista aina tuotteen etiketti tai pakkaus ennen tuotteen käyttöä. Epäselvyyksien ilmetessä asiakkaiden on noudatettava tuotteen etiketissä tai pakkauksessa annettuja tietoja. Ota yhteyttä suoraan valmistajaan saadaksesi lisätietoja tuotteen merkinnöistä, pakkaustiedoista ja suositellusta käytöstä.

SleepBD ei ole vastuussa mistään tällä sivustolla annetuista tiedoista, jotka koskevat suosituksia lisäravinteista terveydellisiin tarkoituksiin. Food and Drug Administration ei ole arvioinut tuotteita tai tiettyjä ravintoaineita tai tuotteita koskevia väitteitä. Ruokavaliovalmisteita ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon, ennaltaehkäisyyn tai parantamiseen. Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen minkään ruokavalion, lisäravinteen tai harjoitusohjelman aloittamista. SleepBD ei anna mitään takuuta tai takuuta mistään myydyistä tuotteista tai palveluista.

SleepBD ei ole vastuussa mistään tarjotuista tiedoista tai palveluista aiheutuvista vahingoista, vaikka SleepBD:lle olisi ilmoitettu vahingon mahdollisuudesta.