Privacyverklaring

Wij zijn van mening dat persoonsgegevens van bezoekers op onze website met de grootst mogelijke zorg behandeld moeten worden. Bij de verwerking van persoonsgegevens handelt SleepBD daarom in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en andere privacywetgeving.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Als onderdeel van onze service registreert SleepBD gegevens. Dit is het geval wanneer u een bestelling plaatst, een account aanmaakt, vragen stelt of opmerkingen plaatst op onze website. Dit betekent dat wij u vragen om persoonlijke informatie te verstrekken of dat u deze deelt op uw eigen initiatief. In die gevallen worden uw gegevens alleen verwerkt om uw identiteit te bepalen. Uw informatie wordt niet aan derden verstrekt, tenzij SleepBD daartoe verplicht is, bij gerechtelijk bevel of wanneer u hiermee heeft ingestemd.

Betalingen worden altijd uitgevoerd via versleutelde en beveiligde webservices van vertrouwde derden.

Klikgedrag

SleepBD slaat algemene bezoekgegevens van de website op. Deze gegevens worden gebruikt om de kwaliteit van deze website te verbeteren.

Cookies

Sommige delen van deze website kunnen cookies bevatten. Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestanden) die een website opslaat op uw computer. De website instrueert uw browser om dit te doen. Cookies worden niet gebruikt om persoonlijke informatie te verkrijgen of op te slaan. Door de instellingen van uw browser aan te passen, kunt u deze procedure wijzigen. In deze gevallen is het mogelijk dat u geen toegang heeft tot bepaalde delen van onze website.

Veiligheid

We hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Personen die namens SleepBD handelen en toegang hebben tot uw gegevens zijn gebonden aan geheimhouding.

Wijzigingen

SleepBD behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden u dan ook aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Meer informatie

Als je vragen hebt over ons privacybeleid, laat het ons dan weten. Ook als u onjuistheden of ontbrekende informatie op de website vindt, horen we graag van u. U kunt een bericht sturen naar hello@sleepbdofficial.com sturen.

Disclaimer

De producten en claims over specifieke producten op of via deze site zijn niet geëvalueerd door partijen zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet goedgekeurd om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Deze site is niet bedoeld om diagnose, behandeling of medisch advies te geven. Producten, diensten, informatie en andere inhoud die op deze site wordt verstrekt, inclusief informatie die rechtstreeks op deze site kan worden verstrekt of door te linken naar websites van derden, worden alleen voor informatieve doeleinden verstrekt. Neem contact op met een arts of andere zorgverlener met betrekking tot een medische of gezondheidsgerelateerde diagnose of behandeling opties.

Informatie op deze site en gelinkte websites, met inbegrip van informatie met betrekking tot medische en gezondheidsproblemen, behandelingen en producten kan worden verstrekt in beknopte vorm. Informatie op deze site, inclusief productetiket of verpakking, mag niet worden beschouwd als een vervanging voor advies van een zorgverlener. Deze site raadt geen zelfbeheer van gezondheidsproblemen aan. Informatie op deze site is niet volledig en heeft geen betrekking op alle ziekten, kwalen, fysieke aandoeningen of hun behandeling. Neem onmiddellijk contact op met uw zorgverlener als u vragen over uw gezondheid heeft. Negeer of stel medisch advies nooit uit op basis van de informatie die u mogelijk op deze site hebt gelezen.

U mag de informatie of diensten op deze site niet gebruiken om gezondheidsproblemen te diagnosticeren of te behandelen of voor het voorschrijven van medicijnen of andere behandelingen. U moet altijd overleggen met uw zorgverlener en lees informatie verstrekt door de productproductie en een product label of verpakking, voorafgaand aan het gebruik van medicatie, voeding, kruiden of homoeopathische product of voor het begin van een oefening of dieet programma of het starten van een behandeling voor een gezondheidsprobleem. Individuen zijn verschillend en kunnen anders reageren op verschillende producten. U moet uw arts raadplegen over interacties tussen medicijnen die u gebruikt en voedingssupplementen. Opmerkingen die in forums op deze site door werknemers of sitegebruikers zijn strikt hun eigen persoonlijke opvattingen gemaakt in hun eigen persoonlijke hoedanigheid en zijn geen claims van ons of vertegenwoordigen ze de positie of het uitzicht van SleepBD. Productbeoordelingen door huidige of vorige werknemers of sitegebruikers zijn strikt hun eigen persoonlijke opvattingen die op hun eigen persoonlijke titel worden gemaakt en zijn niet bedoeld als vervanging voor passende medische zorg of advies van een zorgverlener.

Controleer altijd het productetiket of de verpakking voordat u een product gebruikt. Als er verschillen zijn, moeten klanten de informatie op het etiket of de verpakking volgen. Neem rechtstreeks contact op met de fabrikant voor verduidelijking over productetikettering en verpakkingsgegevens en aanbevolen gebruik.

SleepBD is niet aansprakelijk voor informatie op deze site met betrekking tot aanbevelingen met betrekking tot supplementen voor gezondheidsdoeleinden. De producten of beweringen over specifieke voedingsstoffen of producten zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dieetproducten zijn niet bedoeld voor de behandeling, preventie of genezing van ziekten. Overleg met een zorgverlener voor het starten van een dieet, aanvulling of lichaamsbeweging programma. SleepBD geeft geen garantie of garantie met betrekking tot verkochte producten of diensten.

SleepBD is niet verantwoordelijk voor enige schade voor informatie of diensten die worden geleverd, zelfs als SleepBD op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van schade.